Skip to content

Kostnadsfritt ledarutbyte med Norge

Vill du bättra på ditt CV och förbättra ditt ledarskap inför framtida jobb? Eller kanske är du sugen att få träffa nya personer? Vi vill bjuda in dig i åldern 15- 17 till att medverka på ett ledarutbyte helt kostnadsfritt med jämngamla från Blå Kors Ung (BKU) i Norge. Ni kommer vara totalt 10 ungdomar, 5 från Sverige och 5 från Norge. 

Ledarutbytet kommer bland annat innehålla:

  • Hur du arbetar tillsammans i en grupp
  • Hur du arbetar med att leda en grupp
  • Hur du pratar om alkohol och andra droger samt vårt ställningstagande för nykterhet
  • Hur du kan använda kunskaperna ideellt och i framtida arbete. 

Datum:

  • Digitalt 22 november på SBU´s Discordserver 
  • Fysisk träff i Sverige: 26 – 28 november 
  • Fysisk träff i Norge: 10 – 12 december

Kostnad:
Det kostar inget att delta i ledarutbytet.

Vi kommer tillsammans åka till och från där vi kommer vara i Sverige och i Norge. Vi kommer utgå från Stockholm och mer information om vart vi ska åka kommer senast den 8 november. Mer specifik information om ämnen, tider och vad du behöver kommer skickas till de deltagare som blir utvalda. 

Denna gång finns endast 5 platser, så anmäl dig idag genom att skicka ett mail till arsema.kugelberg@sbu.se senast söndag 7 november. I mailet skriver du: ditt namn och varför du vill vara med på utbytet. Det är viktigt att du som anmäler dig kan vara med på alla datum samt att du stämmer av med din målsman att du får åka.

Du måste vara medlem i Sveriges Blåbandsungdom för att kunna medverka i utbytet. Som medverkande kommer du få ett certifikat underskrivet av SBU och BKU som du kan använda i ditt framtida CV.