Skip to content

En oförglömlig Resa till Umeå: Delade Glädjeämnen och Framtidsplaner med vårt umeå distrikt

Vi är glada över att ha haft möjligheten att besöka vår kära förening i Umeå nyligen! Det var verkligen en fantastisk upplevelse att vara med på olika aktiviteter och tillbringa tid med våra engagerade och energiska ungdomar.

Under besöket fick vi delta i spännande workshops, roliga utomhusaktiviteter och meningsfulla samtal. Att se ungdomarnas entusiasm och deras passion för att skapa en positiv förändring i samhället var otroligt inspirerande. Vi blev imponerade av deras kreativitet, initiativförmåga och deras förmåga att arbeta tillsammans som ett team.

Vi hade också möjlighet att samtala med ungdomarna om deras framtidsplaner och vilka visioner de har för sin förening. Det var berikande att höra deras idéer och drömmar, och vi kunde känna deras engagemang och vilja att göra skillnad.

Besöket i Umeå var en påminnelse om varför vi är en del av Sveriges Blåbandsungdom och varför vårt arbete är så viktigt. Genom att stödja och engagera ungdomar i positiva och meningsfulla aktiviteter kan vi tillsammans forma en framtid som präglas av hälsa, gemenskap och personlig utveckling.

Vi vill tacka alla ungdomar och ledare i Umeå för den varma välkomnandet och den fantastiska tiden vi fick tillsammans. Ni är verkligen en inspirerande förening och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och stödja er på er resa.

Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en ljus framtid för ungdomar runt om i landet!

Med vänliga hälsningar,

Sveriges Blåbandsungdoms kansli