Skip to content

Hitta din förening

Sveriges Blåbandsungdom nykterhet alkohol ungdom förening medlem gemenskap evenemang

Distrikt

Skaraborgs SBU-distrikt

Stockholms Läns Blåbandsungdom

Västerbottens SBU-distrikt

Västra Sveriges SBU-distrikt

Anläggningar

Sälsäters Fjällgård Sälen

Sälsäterns fjällgård, Blå Bandets fjällanläggning nära Lindvallen, erbjuder trevligt boende i rum och stugor i en lugn, nykter och drogfri miljö. Du hittar mer information på Sälsäter Fjällgårds hemsida.

Vreten Örebro

Vreten ligger cirka 10 km norr om Nora med traditionsrik, genuin bergslagsnatur alldeles in på knutarna. Mer information finns på Vretens hemsida.

Blå Gården Hemavan

Två fint belägna stugor med närhet till badhus, skidbackar och affär. Mer information finns att läsa på Blå Gårdens hemsida.

Princess Hall Stockholm

Princess Hall ligger granne med Engelska kyrkan i ett av Stockholms vackraste områden invid Djurgårdskanalen. Här kan du med kort varsel hålla ett möte, seminarie eller workshop för upp till 100 personer. Mer information hittar du på Princess Halls hemsida.

Helliden Tidaholm

Hellidens, Blå Bandets folkhögskola, grundades 1951 och är en mötesplats för människor i alla åldrar, med olika intressen och bakgrund. Skolan erbjuder en kreativ miljö och är en positiv växtplats för människor i utveckling. Kurserna fokuserar på olika estetiska uttryck som silversmide, illustration, konstnärlig grundutbildning med mera.