Skip to content

Andra dragningen i Motionskampanjen

Birgitta Karlsson, Folkets Väl-Örnen vann högvinst i den andra dragningen. Rödåliden har satsat rejält på kampanjen och leder stort på 5704 poäng, hela 3881 fler poäng än tvåan Umeå. Till tredje platsen är det betydligt närmare, Folkets Väl-Örnen är bara 68 efter.
I de totalt tre vinstdragningarna lottas varje gång en högvinst. När kampanjen är slut sker en slutdragning där högsta vinsten är en cykel, värd 5.000 kr och de två andra vinner sport- och fritidsutrustning på vardera 2.000 kr.
Fem vinnare har i den andra dragningen vunnit NBV:s handduk, fem vinner biopresentkort, femton vinnare får vattenflaskor skänkta av NBV samt femton vinnare får Blå Bandets pennor och ficklampa med nyckelring.
I poängtävlingen återfinns nu 25 föreningar. Kampanjen är även öppen för de som inte är medlemmar, bara en förening anges där poängen kan registreras. Därför passar kampanjen bra som en utåtriktad aktivitet, något som flera föreningar har använt sig av.

Motionskampanjen pågår året ut och arrangeras gemensamt av Sveriges Blåbandsungdom och Blåbandsförbundet. Inför nästa dragning ska motionskort vara insända senast 10 januari, antingen i pappersform eller i formulär som finns på www.blabandet.se

MOTIONSKAMPANJEN dragning 2
(namn + angiven förening)
Högvinst: Birgitta Karlsson, Folkets Väl-Örnen.
NBV handduk: Lars-Eric Bergvall, Karlskoga-Sibbo; Marianne Bäckström, Umeå; Birgit Andersson, Örebro; Solvig Tillman, Garphyttan; Maj-Britt Carlsson, Folkets Väl-Örnen.
Biopresentkort: Britt Johansson, Olskroken; Anita Andersson, Linköping; Johan Brändström, Umeå; Sonja Rudolfsson, Rödåliden; Birgit Andersson, Örebro.
NBV vattenflaska: Karl-Erik Andersson, Garphyttan (2 st!); Anita Sjölund, Rödåliden; Kjerstin Gustafsson, Frykerud; Maggie Öhgren, Rödåliden; Sonja Nordin-Tapper (2 st!), Linköping; Kurt Lindström, Vännäs-Spöland; Roland Gustavsson, Folkets Väl-Örnen; Ingvar Andersson, Örebro (2 st!); Britt Johansson, Olskroken; David Stenlund, Tavelsjö; Martin Lundström, Umeå; Owe Ranebäck, Örebro.
Blå Bandets ficklampa/nyckelring & pennor: Gösta Carlsson, Garphyttan; Valter Pettersson, Folkets Väl-Örnen (2 st!); Alice Karlsson, Börje (2 st!), Lars-Eric Bergvall, Karlskoga-Sibbo; Anders Forsgren, Västeråsbygden; Ann-Charlotte Andersson, Rödåliden; Sol-Britt Gustavsson, Folkets Väl-Örnen; Kurt Lindström, Vännäs-Spöland; Birgit Andersson, Örebro; Bengt-Erik Karlsson, Folkets Väl-Örnen; Owe Ranebäck, Örebro; Björn Reilund, Hoppets Här; David Stenlund, Rödåliden;