Skip to content

Glädjen sprudlar hos roundabout i Vindeln

Idag är vi på besök hos roundabout i Vindeln. Deltagarna börjar samlas utanför spegelsalen på fritidscentrum i Vindeln. Gruppen innan har dragit över, men prick kl 18.00 markerar roundabout-tjejerna att det är deras tur och de som dragit över skyndar sig ut.
Ledarna Vilma, Mimmi och Linnea leder gruppen genom uppvärmning, dans och sedan gemenskap med fika. Glädjen sprudlar och deltagarna är delaktiga i framtagandet av koreografin de just nu lär sig. Linnea har gjort illa knät och får peppa deltagarna från åskådarplatsen idag medan Ida leder deltagarna genom uppvärmningen. Mimmi fixar musiken som ljuder ur högtalarna och får kroppen att komma igång. Tjejerna hinner gå igenom en hel del tidigare koreografier och de skrattar och har roligt när de glömt något steg eller går åt olika håll.
Vid fikat diskuteras uppvisningar man gjort tidigare och vill göra igen, kläder till gruppen och aktiviteter som kommer under våren. Några deltagare är nya för terminen och ska få vara med på sina första dansuppvisningar senare i vår medan andra varit med längre och kan minnas tillbaka på tidigare uppvisningar som varit spännande och roliga.
Efter fikat droppar deltagarna av – några blir hämtade och några går bort till busstationen för att ta bussen hem. En härligt glad kväll med roundabout Vindeln har just tagit slut, men fortsättning följer nästa vecka för deltagarna.