Skip to content

Sveriges Blåbandsungdom söker verksamhetschef!

Sveriges Blåbandsungdom söker verksamhetschef!

Vår verksamhetschef går vidare till nya äventyr och vi söker nu en ny stjärna som tillsammans med förbundsstyrelsen fortsätter Sveriges Blåbandsungdoms utvecklingsresa.

Vi söker dig som vill utveckla en liten organisation med stort hjärta. Arbetsuppgifterna består av framför allt av att leda, samordna och utveckla förbundets verksamhet men även ansvara för administration och ekonomi. Som verksamhetschef kommer du agera som högsta tjänsteman i organisationen.

Vi jobbar i en traditionell föreningsform blandat med projektform. Till din hjälp har du en erfaren förbundsordförande, en förbundsstyrelse med många olika kompetenser, lokalt anställda, en medlemsadministration och ibland tillfälligt projektanställda.

Du behöver vara föreningsvan, gärna från nykterhetsrörelsen eller övriga civilsamhället. Din ålder har liten betydelse, det viktiga är att du brinner för unga och alkoholfrågan. Vi lägger vikt på din erfarenhet av att leda ideella, driva större och mindre projekt samt tidigare erfarenhet av ungdomsorganisationer.

Vi tror att du kommer från en tjänst hos en annan ideell organisation och har chefsambitioner. Du är eller vill bli medlem i Sveriges Blåbandsungdom.

Som verksamhetschef har du förtroendetid med oregelbundna arbetstider. Du styr din egen tid med periodvis hög arbetsbelastning. Tjänstgöringsgrad är 100 %, men är du rätt person lyssnar vi på dina önskemål. Arbetsort är beroende på var du bor. Hela Sverige är upptagningsområde. Vi har kollektivavtal som är format mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen.

Intervjuer hålls i Stockholm och kan komma att hållas fortlöpande, dock finns 16 maj avsatt som intervjudag. Sista ansökningsdag är 4 maj. Ansök genom att sända över personligt brev, CV och löneanspråk till jobb@sbu.nu! Inför eventuell intervju vill vi att du förbereder tre referenser (en person du varit kollega med, en person som varit din chef samt en person som du själv får välja) till jobb@sbu.nu. Intervjun hålls av Nathalie Carlryd, nuvarande verksamhetschef samt Filip Nyman, förbundsstyrelseledamot. Vid frågor kontakta Nathalie Carlryd, verksamhetschef, nathalie.carlryd@sbu.nu 0733241063.

Sveriges Blåbandsungdom har gjort ett medvetet val för rekryteringsprocess för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.