Skip to content

Vi söker en festivalsamordnare

Under sommaren finns vi på plats på ett antal festivaler och mässor, både stora som små. Vilka mässor och festivaler vi finns på ser lite olika ut från år till år – men vi försöker hitta en blandning av någon gigantisk festival och kristna mässor.

Du är på plats under några av sommarens festivaler i Sverige, sprider budskapet om en skön sommar utan alkohol och andra droger och värvar medlemmar. Du är social och utåtriktad och har lätt att få och ta kontakt med andra ungdomar och unga vuxna. Du är ansvarig för viss planering, monter och eventuella aktiviteter på plats och att ta hand om medlemmar som tillsammans med dig bemannar och gör att vi syns på festivalen. Du är eller kan bli medlem i Sveriges Blåbandsungdom.

Anställningen är upp till heltid under sommarmånaderna, beroende på hur många vi hinner vara med på.

Ansökan och frågor:

[staff columns=”4″ departments=”kontakt-niclas-lidstrom”]