Skip to content

Det nya året firades med mord och lekar

Umekretsens SBU arrangerade nyårs fest med mordgåta. Inför festen blev alla deltagare tilldelad en roll i en mordgåta. Under kvällen diskuterade alla deltagare händelser som inträffade och fler och fler av deltagarnas hemligheter avslöjades. I slutet av kvällen kunde mördaren avslöjas.
Jenny Berggren stod för manuset till mordgåtan och agerade också spelledare under kvällen. Mordgåtan har funnits med även tidigare år under nyårsfesten och varit en uppskattad aktivitet.

Andra aktiviteter mellan förrätt, huvudrätt, efterrätt och kvällsvickning under kvällen var frågesport, serie-intro-tävling, lego-byggar-tävling och labyrint. Vid tolvslaget begav sig deltagarna ut på Röbäcksslätten för att beskåda Umeå centrums fyrverkerier och skicka upp ballonger.