Skip to content

Ny webbplats lanserad!

Välkommen till vår nya hemsida. På förstasidan får du numera automatiskt fram aktiviteter och nyheter nära dig. Du kan även kommentera och gilla våra inlägg.

Äntligen!

I dagsläget är det ca 1,5 år sedan dåvarande förbundsstyrelse beslutade om att skaffa en ny hemsida. Arbetet kom igång men blev sedan stående under en längre period på grund av diverse problem som uppstod.  När Förbundsstyrelsen tog beslut om att anlita ett nytt företag att designa hemsidan kom arbetet igång igen. Under höstens gång har vi sett hur sidan vuxit fram och vi är nu glada att kunna släppa hemsidan för allmänheten. Vi hoppas att ni som medlemmar vill hjälpa till att fylla hemsidan med massor av intressanta artiklar om vad ni gör i er avdelning eller distrikt. Det är tillsammans som vi visar Sveriges Blåbandsungdom utåt.

Hemsidan är dessutom fylld med flera smarta funktioner. Till exempel får du på förstasidan numera automatiskt fram aktiviteter och nyheter nära dig. Du kan även kommentera och gilla våra inlägg.

Under en övergångsperiod kommer den gamla hemsidan sbu.nu att finnas kvar för att kunna komma åt medlemsregistret. Men så fort det är löst kommer sbu.nu att pekas om till den här sidan.

Vi vill återigen hälsa er välkomna hit och önskar er en god fortsättning på det nya året!

Förbundsstyrelsen