Skip to content

Tjejlunch i Vetlanda

I lördags hade Medveten Vän sitt första tjejevent i Vetlanda med drygt 40 kvinnor.

Eventet var på ungdomsgården Powerhouse och det var ungefär 40 stycken kvinnor i olika åldrar där. I förminglet fanns det glögg och sen serverades det god köttfärssoppa till lunch. Till efterrätt fanns det kaffe och kladdkaka.
Under eventet sjöng Beatrice Johansson, som är från Vetlanda och sen föreläste Systermin. Systermin består av tvillingsystrarna Kristin och Frida som skiljdes åt som bebisar och adopterades till två olika familjer i Sverige, utan om vetskap om varandra. Vid 18årsålder träffas de igen och då började en resa om att lära sig vara en tvilling och att lära känna sin syster. De uppmuntrade publiken till att inte se ner på sig själva eller ens historia. ”Vi är alla viktiga och har en alldeles, egen, unik historia”

Medveten vän hoppas kunna göra liknande event i framtiden. Stort tack till Powerhouse och Hope Vetlanda som hjälpte oss denna gång.