Skip to content

Du som har någon form av roll eller uppgift som innebär att de leder andra i din förening är välkommen på Ledarforum som är en kväll per kvartal där vi pratar om och fördjupar oss i ledarskap.

Träffarna kommer vara uppdelade i två delar på ungefär en timme vardera. Första timmen kommer vi att lyssna på någon som föreläser eller pratar om något som de är experter på och andra timmen kommer vi ägna åt samtal kring det ämnet. Temat för denna träff kommer att bestämmar på Ledarforum i Januari.

Vi ses på förbundets discordserver, så du kan delta var du än befinner dig i landet! Det krävs ingen anmälan, däremot måste du skriva i #allmänt eller direkt till Tjarls för att få rollen som ledare och då få tillgång till ledarhörnan som bara är för ledare . Är du inte redan inne på discordservern så går du in via denna länk: https://discord.gg/6zxPYrX
Det går bra att delta via webbläsaren, men rekommendationen är att du laddar ner Discord antingen på din dator eller i din telefon. Det gör det lättare för dig att vara en del av det kontinuerliga samtalet på servern.