Skip to content

Under höstlovet kommer vi arrangera ett dagläger kostnadsfritt för alla i åldern 10-15 år! Deltagare kommer kunna umgås och göra roliga aktiviteter.

Vad: Dagsläger med prova-på-aktiviteter
När: 2-5 november, 12.00-18.00 varje dag
Var: Princess Hall, Dag Hammarskjölds väg 14, 115 27 Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt

OBS: Alla 25 år eller yngre är välkomna men vi kommer prioritera deltagare mellan 10-15 år. Om du inte vill testa någon aktivitet så har du möjlighet att hänga, samtala och umgås.

Preliminärt schema

Tisdag

12.30-15.30
Teaterimpro
Teater och improvisering handlar väldigt mycket om att använda sina händer, kropp och röst. Det är både roligt och utmanande och fyllt med skratt.
Vi kommer bli gästade av Viggo som kommer ta oss på en lärorik och inspirerande resa under eftermiddagen. Viggo jobbar med teater och är medlem i Ung Teaterscen.

Onsdag

12.30-15.30
Workshop i musikproduktion
Här kommer du att få testa göra ett beat/en låt! DJ Rayo och Daniela lär dig!

16.00
TV-spelsturnering! Ta med vinnarskallen!
Du behöver inte vara en van spelare utan här kan vem som helt vinna ett roligt pris!

Torsdag

12.30-15.30
Skapa musik med mobilen
Riksförbundet unga musikanter (RUM) är en organisation för alla barn och unga som spelar ett instrument, sjunger, dansar eller spelar teater.

Fredag

12.30 – 15.30
Är du nyfiken på programmering? Kom och koda med Kodcentrum!
Det är vi människor som styr hur digitala saker ska fungera med programmering och kod, t ex trafikljusen, datorspel eller när du blippar ett SL-kort på tunnelbanan. Kom och testa att koda ditt egna spel i Scratch, pärla hemliga meddelanden med ASCII-kod och utmana en kompis till att lösa robotkompis –> Alla kan koda!

16.00
Filmkväll
Som avslut på lägret och veckan kommer vi ha filmhäng och se den nya filmen Free Guy. Hur skulle det vara om vi var en bakgrundskaraktär i ett tv.spel?

 

För att anmäla dig, tryck här!