Skip to content

Hitta till dagslägret

Sveriges Blåbandsungdom nykterhet alkohol ungdom förening medlem gemenskap evenemang

Hitta till dagslägret

Dagsläger 2- 5 november 2021 kl 12.00 – 18.00

Från tisdag till fredag kommer vi få testa på teater/improvisering, skapa musik, programmering, förutom det kommer vi göra massa andra roligheter, hoppas du är redo? 


Vi kommer hålla till på vackra Princess Hall, som ligger vid utkanten av Östermalm nära vattnet. Vi förstår att många av er har inte varit där förut och vi vill se till att ni alla kommer dit på smidigast sätt. 

 

För dig som har angivit att du vill ha reskompis

Våra ledare kommer samlas utanför lokalen Blåbandsträffen, Skäftingebacken 16 i Tensta, för att sedan åka tillsammans till Princess Hall. 

Möts vid lokalen: 11.00
Tunnelbanan lämnar tensta: 11.12 

Från T-centralen

För dig som inte bor i närheten av Tensta är det smidigast att du möter upp gruppen vid T-centralen och därifrån åker buss sista biten.

Buss 69 från T-centralen kommer gå från Klarabergsgatan. 

Vill du möta upp gruppen vid T-centralen, smsa gärna 073 – 6143897 med ditt för- och efternamn senast måndag så vi vet hur många vi ska vänta in på T-centralen. 

För dig som åker själv 

Dörrarna till dagsläget öppnar kl 12.00, för dig som åker själv rekommenderar vi dig att ta buss 69 från T-centralen till ambassaden. Bussen går ungefär var 15:e minut och det tar ca 20 minuter. Kom gärna i god tid så du inte ska missar någon av våra grymma gäster! 

Har du några funderingar eller inte hittar så kan du alltid ringa 073 – 614 39 97. 

Vi ses på tisdag!