Please install Revolution Slider plugin.
Sara berättar om sitt förlorade liv

Sara Sandstedt från Mellerud i Västra Sverige föreläser om sitt liv som på flera sätt har blivit förlorat. Fortfarande idag, vid 29 års ålder, kämpar hon med erfarenheter från ett barndomshem med alkoholism och första sambolivet med både alkoholism och våld.

Förra året gav Sara ut sin bok med titeln ”Förlorad”. Så här skriver hon själv om boken:

Förlorad handlar om allt jag har förlorat. Min förlorade barndom. Min förlorade tro på andra människor. Mitt förlorade liv. Min förlorade vilja. Mina förlorade tankar. Min förlorade familj. Min förlorade förlåtelse. Jag har förlorat många saker i mitt liv på grund av min pappas alkoholism och min mammas medberoende/alkoholism.

 

Missa inte Sara berätta om sitt händelserika liv på lördagen kl 18.00 i fiket. Sara kommer även delta i ett samtal om att vara ung och nykter på lördagkvällen.

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Oroa dig inte. Vi använder aldrig din e-post för att skicka spam.