Påskläger i Hemavan

Välkommen till Blågården i Hemavan under påsk. Under dagarna är det fria aktiviteter i skidbacken, skidspåret, pulkabacken, badhuset, sjön eller vad du känner för att göra i fjällen. Från stugan är det gångavstånd till Centrumliften och till längskidspår med anslutning till Kungsleden, Drottningleden och Kobåset.

Frukost ställer vi i ordning tillsammans i stugan och gör vår egen matsäck att ta med till lunch. På kvällen turas vi om att laga middag och senare på kvällen hålls en gemensam kvällsaktivitet. Det blir olika teman varje kväll med allt från fjällvett till pyssel. Därefter brukar det bli spel, film eller något bus tills det är dags att avsluta dagen och ladda upp batterierna.

Vi sover i enkel-, tvåbädds- och fyrbäddsrum med våningssängar i stugan Granen.

I deltagaravgiften ingår mat och logi, samt kvällsaktiviteter. Du står själv för resa, liftkort och utrustning. Samma pris oberoende hur många av dagarna du vill vara med. Barn utan egen säng följer med gratis.

Lägret börjar på onsdag kväll, men det finns möjlighet för dem som vill att åka upp redan på söndag den 20 mars. Då står du själv för mat de första dagarna. Är detta intressant? Meddela detta i din anmälan. Planerar du att stanna kortare än onsdag-söndag vill vi veta även detta.

Läs mer om Blågården här och om Hemavan här.

Anmäl dig via formuläret nedan. Frågor kontakta:

Anmälan

Denna aktivitet är fullbokad.

Information

 • När?
  23 mar - 27 mar
  Hela dagen
 • Var?
  Blågården, Hemavan
 • Google kalender
  0
 • iCal kalender