Ledarutbildning: Bli en Medveten Vän!

Sveriges Blåbandsungdom bjuder in till ledarutbildning JagLeder: Bli en Medveten Vän!
Du som fyllt 15 år är välkommen till Sveriges Blåbandsungdoms ledarutbildning i Vetlanda 29-31 Januari 2016. En grymt lärorik och rolig helg för dig som vill bli ledare och är intresserad av att leda en SBU-grupp där du bor eller för dig som redan är en SBU-ledare och vill få fördjupad kunskap samt bli En Medveten Vän!
Förutom grundläggande ledarkunskaper kommer du få lära dig om Sveriges Blåbandsungdom samt få bekanta dig med vårt studieförbund NBV och lära dig hur en studiecirkel fungerar.

Bli en Medveten Vän!
Det ställs allt större krav på samhället och oss människor framförallt gällande medmänsklighet, integration och rättvisa. På vilket sätt kan du bidra till ett bättre samhälle, vad är du intresserad av? Ingen idé är för stor eller för galen. Det är DU som bestämmer och din fantasi som sätter gränserna. Hur kan DU bli en Medveten Vän?

Bli ledare inom något som du brinner för! Vi hjälper dig!
För varje ledare utformas en personlig utvecklingsplan. Du får en mentor som hjälper dig att starta igång din verksamhet. Din utbildningsgrupp bildar även ett nätverk som stöttar och hjälper varandra.

Ladda ner inbjudan här.

Resa
Vi bokar och betalar din resa med billigaste möjliga färdsätt om du är medlem i Sveriges Blåbandsungdom.

Kostnad
Samtliga ledarutbildningar är kostnadsfria om du är medlem i Sveriges Blåbandsungdom. Om du ej är medlem i kostar utbildningen 1500 kr och du betalar själv din resa.

Anmälan
I din anmälan vill vi ha för- och efternman, adress, postnummer, ort, telefonnummer, e-post, personnummeroch om du är medlem i vilken förening.

Sista anmälningsdag är 15 Januari. Vid anmälan meddelar du också ev. önskemål om specialkost vid t.ex. allergier. Avanmälan senare än en vecka i förväg kräver läkarintyg, annars debiteras hela deltagaravgiften. Gäller även för dig som medlem.

Välkommen med din anmälan till:

Kursen ges i samverkan med studieförbundet NBV.

Information

 • När?
  29 jan - 31 jan
  Hela dagen
 • Var?
  Powerhouse Vetlanda, Vetlanda
 • Google kalender
  0
 • iCal kalender