Ledarforum januari 2021

Detta är den första träffen för Ledarforum, en helt ny mötesplats för ledare inom SBU!

Tanken är att alla som har någon form av roll eller uppgift som innebär att de leder andra i sin förening är välkomna på en kväll per kvartal där vi pratar om och fördjupar oss i ledarskap. Träffarna kommer vara uppdelade i två delar på ungefär en timme vardera. Första timmen kommer vi att lyssna på någon som föreläser eller pratar om något som de är experter på och andra timmen kommer vi ägna åt samtal kring det ämnet.

Första träffen kommer vara lite annorlunda dock och ha lösare ramar. Vi träffas och pratar om det som är utmaningar, funderingar eller frågor just nu och utifrån det röstar vi sedan fram teman för årets tre kommande träffar. Om det blir tid över kommer verksamhetschef Tjarls prata om engagemang, hur man engagerar andra och vad som skapar engagemang.

Vi kommer alltid att ses på förbundets discordserver, så du kan delta var du än befinner dig i landet! Till första träffen krävs ingen föranmälan utan det är bara dyka upp, däremot måste du skriva i #allmänt eller direkt till Tjarls för att få rollen som ledare och då få tillgång till ledarhörnan som bara är för ledare . Är du inte redan inne på discordservern så går du in via denna länk: https://discord.gg/6zxPYrX
Det går bra att delta via webbläsaren, men rekommendationen är att du laddar ner Discord antingen på din dator eller i din telefon. Det gör det lättare för dig att vara en del av det kontinuerliga samtalet på servern.

Information

  • När?
    20 jan
    19:00 - 21:00
  • Google kalender
    0
  • iCal kalender