Förbundsårsmöte 2019

Som varje år är det nu dags för årsmöte igen! 4-5 oktober samlas vi i Örebro för att fatta bra beslut och ha skoj. Vi kommer hålla till i Blåbandsgården som ligger centralt och nära tågstationen.

 

Mötesinformation

Handlingar
På denna länk hittar du årsmöteshandlingarna

Nominera
Det är ett viktigt årsmöte vad gäller förtroendeval eftersom att både förbundsordförande och förbundskassör ska bytas ut. Kanske är det du eller din kompis som ska vara styrelse, valberedare eller revisor? Nominera direkt på nominera.se/sbu19.

Aktiviteter utöver årsmötet
Årsmöte är kul i sig, men vi kommer göra annat också! Det kommer anordnas aktiviteter i själva gården på fredagskvällen och på lördagen efter mötet går vi till Prison Island.

Vem får vara ombud?
Föreningarna utser ett ombud, samt ett ombud för varje påbörjat 10-tal medlemmar. SBU-distrikt utser ett ombud, samt ett ombud för varje påbörjat 25-tal medlemmar. Anmäl dig via formuläret på denna sida så att vi kan beräkna mat.

Praktisk info

Resa 
Alla deltagare ordnar sina egna resor. Ledare i din lokala förening kan säkert hjälpa dig, men om du har problem får du mer än gärna höra av dig till kansliet.

Boende
Det kommer finnas möjlighet att övernatta i Blåbandslokalen. Det kommer då bli övernattning direkt på golvet, så ta med allt du behöver för att sova skönt! Om du vill och har möjlighet finns det flera hotell och vandrarhem nära som du kan boka och bekosta själv

Mat
Förbundet kommer att se till att det finns mat! Tänk därför på att anmäla dig i förväg om du har några kostpreferenser eller allergier som du vill att vi ska ta hänsyn till.

Hålltider

29/9 – sista datum för anmälan

4/10
18.00 – fritt fram att anlända
19.00 – gemensam middag

5/10
09.00 – årsmötet startar

16.00 – Vi räknar med att årsmötet avslutas och vi rör oss mot Prison Island för lek och mat.

 

För frågor kontakta:

Tjarls Metzmaa

Verksamhetschef

070-401 59 17
tjarls.metzmaa@sbu.nu

 

Anmälan

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Information

 • När?
  04 okt - 05 okt
  Hela dagen
 • Var?
  Blåbandslokalen Örebro, Örebro
 • Google kalender
  0
 • iCal kalender
Karta Otillgänglig