E-sportläger

Dags för ett nytt E-sportläger för dig som är 12-16 år!

Efter flera lyckade läger bjuder vi tillsammans med föreningen Pink Orange in dig som är 12-16 år till ännu ett e-sportläger! Den 25-29 juni kommer vi att erbjuda dig tillfälle att bli coachad i just din e-sport och ha kringaktiviteter tillsammans. Vi vill med lägret ge alla en möjlighet att e-sporta under organiserade former och på samma gång få en härlig lovaktivitet att minnas!

Idag är e-sport och digitalt spelande en av de mest populära fritidsaktiviteterna bland ungdomar. Dock är klimatet på nätet hårt, och e-sport är många gånger förknippat med stillasittande. Det vill vi ändra på!

Utöver e-sport kommer vi ha workshops och fysiska aktiviteter för att lägga mer fokus på hälsa, och även prata om alkohol och narkotika. Vi tycker att det är viktigt att jobba mot fördomar och för ett bättre klimat på nätet.

Utbildade ledare kommer coacha i e-sport och tillsammans med ungdomarna diskutera hälsa och nätkultur, samt frågor kring hur vi kan skapa en e-sport för alla. Vi kommer under detta läger att lägga fokus på tre spel; League of Legends, Overwatch och Fortnite. Vi kommer även att ha fritt spelande under kvällen, där man kan spela sina övriga favoritspel, samt möjlighet att göra andra aktiviteter, till exempel lekar och spel.

Alla kommer att kunna delta, oberoende av funktionsvariation, och hela lägret är helt gratis. Tack vare vår huvudsponsor Inet kommer det att finnas datorer och all annan utrustning på plats, så du behöver inte ha med dig något eget. Vi fokuserar på e-sportspel. Vilket spel du spelar spelar ingen roll, men du kommer få välja League of Legends, Overwatch eller Fortnite att bli
coachad i. Du kan vara allt från nybörjare till proffs!

Anmäl dig och läs mer på Pink Orange hemsida
https://www.pinkorange.se/lager
Glöm inte att läsa igenom FAQ:n om du har frågor, eller maila
Max@pinkornage.se för frågor om lägret.
https://www.pinkorange.se/faq

Information

 • När?
  25 jun - 29 jun
  00:00
 • Var?
  Wendelsbergs Folkhögskola, Mölnlycke
 • Google kalender
  0
 • iCal kalender