Jag heter Helena Sjöberg-Rönningberg är 42 år och bor tillsammans med min familj i Tidan. Min familj består av mig , min man , 6 barn ( 4 är mina 1 tjej och 3 killar och två är makens I tjej och en kille) varav 3 bir kvar hemma. Maken har också 4 barnbarn som kommer emellanåt.

Jag är utbildad fotograf, men ser mig själv mer som allkonstnär eller kreatör. Jag har tidigare arbetat med projekt i många former, dels genom att jag och maken grundade föreningen Voices of charity där vi satt upp 3 musikaler på Skövde stadsteater , haft ett otaligt antal konserter och uppträdanden I olika sammanhang , men även med ungdomar i Skövde kommuns satsning på områdesutveckling i Ryd.

Jag har även innan detta arbetat med  klass 5 på Tidanskolan år 2010, då vi satte upp musikalen Grease på Olstorps festplats. Denna sågs av 700 personer.

Sommarbubblans sommarkollo, var ett projekt som drevs för barn med små ekonomiska förutsättningar I samverkan med leader östra skaraborg för att ge dessa barn ett sommarlov att minnas ( en veckas kollo med övernattning)

Jag är en driven person som brinner för ungdomars chans att få delta och hitta sig själva i en aktivitet där de får utveckla sina intressen inom kulturen. Alla ska ha en plats. Jag tror på att vi behöver satsa på de unga för att bygga en hållbar framtid.

Jag vägrar tro att projekt är för stora, utan är i min fulla övertygelse att allt går om man bara vill,  Vi måste mana unga och oss själva att våga tro på sina drömmar och sina ideer , om man inte skulle nå ända fram första gången har man lärt en massa på vägen, allt handlar om att kämpa för att nå sina mål.

På fritiden om jag har någon, lägger jag den gärna på barn, barnbarn och våra två hundar. Fotograferar, målar och skriver.

Jag arbetar utöver projektetet i Blå Bandet även som studiofotograf i Tibro några timmar i månaden.

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Oroa dig inte. Vi använder aldrig din e-post för att skicka spam.